Firma Catering Bucuresti - Pret Meniu Catering - Firme Catering Evenimente - Pret Catering Cocktail si Receptii - Pret Catering Pachete Bauturi - Pret Catering Doctorat - Pret Catering Coffee Break

Pret Catering Bufet Suedez - Pret Catering Petreceri - Pret Catering Meniu Nunta - Pret Catering Meniu Masa de Paste - Pret Catering Majorat - Pret Catering Revelion - Pret Catering Craciun - Pret Catering Birou

Meniu-Princiar

Suntem mai mult decât o companie care oferă servicii de catering

Pentru noi gătitul înseamnă artă și ne dorim ca dumneavoastră, clienții noștri, cei care ne inspirați, să aveți parte de evenimente spectaculoase, unde fiecare preparat culinar înseamnă atenție la detalii, inedit, fantezie, clasă. Fie că este vorba de evenimente corporate sau private, vă invităm să vă bucurați de experiența culinară oferită cu pasiune și grijă de echipa noastră, având la bază ingrediente proaspete, atent alese.

Nu facem compromisuri când vine vorba de calitate și ne place ceea ce facem, iar scopul nostru final este ca dumneavoastră să fiți încântați de preparatele și serviciile pe care vi le oferim. Mai mult, nu vă invităm doar la masă, ci și la un adevărat spectacol, pregătind mâncărurile preferate chiar sub ochii dumneavoastră.

Am câștigat, în timp, încrederea clienților și partenerilor noștri și am devenit furnizorul exclusiv de catering al Palatului Bragadiru.

Cu o echipă cu experiență de peste 10 ani în piața de catering și mii de evenimente organizate, Ana Event vine în întâmpinarea dumneavoastră cu logistică și meniuri de catering pentru evenimente private: nunți, botezuri (în locația clientului sau în aer liber, la cort), aniversări, onomastici (sărbătorite acasă sau la birou), dar și pentru evenimente corporate: recepții, cocktail-uri, lansări, conferințe, petreceri aniversare sau petreceri de Crăciun, business lunch la sediul clientului.

Satisfacția clienților noștri este cea mai importantă pentru noi, de aceea depunem toate eforturile pentru a vă depăși, de fiecare dată, așteptările.