Firma Catering Bucuresti - Pret Meniu Catering - Firme Catering Evenimente - Pret Catering Cocktail si Receptii - Pret Catering Pachete Bauturi - Pret Catering Doctorat - Pret Catering Coffee Break

Pret Catering Bufet Suedez - Pret Catering Petreceri - Pret Catering Meniu Nunta - Pret Catering Meniu Masa de Paste - Pret Catering Majorat - Pret Catering Revelion - Pret Catering Craciun - Pret Catering Birou

Meniuri Catering

Meniuri Catering

Meniul pe care vi-l propunem este o călătorie surprinzătoare, în care simțurile înfloresc atunci când se întâlnesc cu preparatele pline de fantezie și rafinament. Vă vom surprinde cu o serie de combinații inovatoare, între preparate tradiționale și internaționale, toate produsele fiind pregătite, cu grijă, exclusiv în bucătăria Ana Event.

Priviți culorile ingredientelor proaspete din farfuriile parcă desenate, simțiti aromele îmbietoare ale mirodeniilor, gustați și lăsați-vă surprinși.

Evenimente Private

Meniuri Evenimente Private

Suntem alături de dumneavoastră în cele mai importante momente: concepem meniuri memorabile pentru nunți, botezuri, petreceri aniversare sau onomastice, zile de naștere sărbătorite acasă sau la birou. Preparatele noastre completează perfect bucuria momentelor speciale.

Vezi detalii

Evenimente Corporate

Meniuri Evenimente Corporate

Asigurăm servicii de catering pentru evenimente cu până la 1.000 de participanți. Indiferent dacă discutăm despre evenimente cu un număr mare de participanți, precum recepții, cocktail-uri, lansări, conferințe, petreceri aniversare, petreceri de Crăciun sau despre evenimente mai mici, precum un business lunch, Ana Event este alegerea ideală.

Rafinamentul unor astfel de evenimente este completat de selecția atentă a preparatelor și platingurile sofisticate, create special pentru dumneavoastră.

Vezi detalii